• 2 2

    2

    taun Jaminan Kualitas
  • 25 25

    25

    Taun Dipercaya Brand
  • 100 100

    100

    Ngalayanan konsumén di
    leuwih ti 100 nagara
  • 1000 1000

    1000

    VIP konsumén peuntas laut

KATEGORI PRODUK

about

1996

Top 3 di Cina

Diadegkeun

Pikiran geus ngarah industri kartu pinter RFID

PRODUK UTAMA: Kartu Rfid, kartu konci hotél Rfid, tag Rfid, Label RFID, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu strip magnét, kartu ID PVC jeung maca / panulis patali: kaasup modul scan, mesin hadir, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta software, 7 kantor cabang, ISO9001/14001/18001, TUV, SGS, ROHS qualified.20+ staf QC, Traceability prosés manajemén kontrol kualitas, lab nguji pikiran nyetél on 2019.
Gawé babarengan dina sagala rupa industri, kaasup KTP / Transportasi / Kaamanan Sosial / Énergi / Sakola / Rumah Sakit / Asuransi / Hotél / Logistik / Retail.
7-15 poé pangiriman on-waktu, 2 taun jaman jaminan.
FLEKSIBILITAS: OEM wilujeng sumping, Live Inok wilujeng sumping.

  • ico 300+

    Pagawé

  • ico 10+

    patén-patén RFID

  • ico 20.000

    Dasar pabrik méter pasagi

News panganyarna

  • RFID anti-counterfeiting labels in the beverage industry, chip anti-counterfeiting cannot be transferred

    RFID anti pemalsuan...

    28 Apr,22
    Jieun labél anti counterfeiting RFID dina industri inuman, unggal produk pakait jeung chip anti counterfeiting.Unggal chip R ...
  • To meet the needs of key chip companies, two batches of 8.9 tons of photoresist arrived in Shanghai

    Pikeun nyumponan kabutuhan k...

    25 Apr,22
    Numutkeun kana laporan warta CCTV13, penerbangan sadaya kargo CK262 China Cargo Airlines, anak perusahaan China Eastern Airlines, dugi ka ...
  • What do the different types of plastic based labels mean- PVC,PP,PET etc ?

    Naon bédana ...

    20 Apr,22
    Seueur jinis bahan plastik sayogi pikeun ngahasilkeun labél RFID.Nalika anjeun kedah mesen labél RFID, anjeun tiasa mendakan yén tilu ...
Ngahiji sareng Kami

Kami salawasna dina jalan.

Ménta cutatan