• 2 2

    2

    taun Jaminan Kualitas
  • 25 25

    25

    Taun Merek Terpercaya
  • 100 100

    100

    Ngalayanan pelanggan di
    langkung ti 100 nagara
  • 1000 1000

    1000

    Palanggan VIP peuntas laut
about

1996

Top 3 di Cina

Didirikeun

MIND parantos ngarah kana industri kartu pinter RFID

PRODUK UTAMA: Kartu Rfid, kartu konci hotél Rfid, tag Rfid, Rfid Label, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu stripe magnét, kartu ID PVC sareng pamaca / panulis anu aya hubunganana: kalebet modul scan, mesin kahadiran, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta parangkat lunak, 7 kantor cabang, ISO9001 / 14001/18001, TUV, SGS, ROHS mumpuni. 20 + staf QC, Kalacak prosés pangendali kontrol kualitas, laboratorium uji MIND dipasang dina 2019.
Kerjasama dina sababaraha industri, kalebet KTP / Transportasi / Jaminan sosial / Energi / Sakola / Rumah Sakit / Asuransi / Hotel / Logistik / Eceran.
Pangiriman tepat waktu 7-15 dinten, masa jaminan 2 taun.
FLEXIBILITY: OEM wilujeng sumping, Live audit wilujeng sumping.

  • ico 300+

    Pagawe

  • ico 10+

    Patén-patén RFID

  • ico 20.000

    Dasar pabrik méter pasagi

Warta Terakhir

  • Congratulations on the great success of MIND 2020 Annual Summary Conference!

    Wilujeng dina ...

    07 Feb, 21
    Impian anyar, perjalanan anyar! Ieu mangrupikeun investasi pangbadagna perusahaan kantos di 2020 sanaos sataun kasakit panyakit, Hatur ...
  • Chengdu Mind IOT smart manhole cover project case

    Chengdu Mind IOT pinter ...

    26 Jan, 21
    Latar Proyék: Panutup liang anu ngarah kana sistem pasokan cai jero taneuh penting pisan pikeun pangropéa na ...
  • Cement precast parts management

    Bagian precast semén m ...

    01 Jan, 21
    Latar proyék: Dina raraga adaptasi sareng lingkungan inpormasi industri, nguatkeun manajemen kualitas konkrit siap dicampur ...
Ngahiji sareng Kami

2020 Kami teras di jalan.

Nyuhungkeun cutatan