MIND Propil

Didirikeun taun 1996, Chengdu Mind Golden Card System Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu ngarah khusus dina ngarancang, nalungtik, ngical sareng ngajual kartu konci hotél RFID, Mifare sareng kartu caketna, Rfid Label / stiker, kartu chip IC Kontak, belang magnét kartu konci hotél, kartu ID PVC, maca anu patali / panulis sareng produk Industrial IOT DTU / RTU.
Basis produksi kami Chengdu Mind Internet tina hal Technology Co, Ltd. perenahna di Chengdu, beulah kulon Cina kalayan skala produksi 20.000 méter pasagi sareng 6 lini produksi dimodernisasi sareng ISO9001, ROHS mumpuni.
MIND mangrupikeun hiji-hijina agen ALIEN di Kulon Cina sareng urang ogé damel ditutup sareng NXP / IMPINJ / ATMEL / FUDAN mangtaun-taun.
Kapasitas taunan kami nyaéta 150 juta kartu jarak Rfid, 120 juta kartu PVC sareng kartu chip IC kontak, 100 juta label / stiker Rfid sareng tag Rfid (sapertos tag nfc, keyfob, wristband, tag cucian, tag lawon dll).

dav

Produk MIND seueur dianggo dina sistem konci Hotel, Kontrol aksés, Identipikasi Awak, Studi, transportasi, logistik, baju, sareng bidang sanésna.
Produk MIND utamina diékspor ka USA, Kanada, Eropa, Asia sareng kasohor karya karajinan kelas hiji, kualitas mantep, harga paling kalapa, paket elegan sareng pangiriman langsung.
Kami nyayogikeun jasa OEM sareng nyayogikeun R&D sareng dukungan Téknis. Wilujeng sumping pesenan ngaropea.
Pikeun sadaya produk anu kami produksi, MIND ngajamin pangiriman tepat waktu sareng 2 taun masa jaminan.

Pikiran Budaya

PIKIRAN

Integritas

Hormat

Inovasi

Persistensi

MISI URANG

PIKIRAN

Nyayogikeun produk anu berkualitas pikeun minuhan aplikasi khusus pikeun klien kami

Ngadamel langkung seueur aplikasi calakan kartu pinter

Tetep ningkatkeun aplikasi calakan kartu pinter anu diciptakeun

ROH KAMI

PIKIRAN

Élmu Pangetahuan

Karya Earnestness

Gawé babarengan tim

Pangwangunan

Sejarah Pangwangunan

PIKIRAN

  • MIND established.
    1996
    MINDA diadegkeun.
  • Renamed: Chengdu Mind golden card system co. ltd,focus on RFID cards business.Company move to Nanguang building.
    1999
    Ganti ngaran: Sistem kartu emas Chengdu Mind co. Ltd, fokus kana bisnis kartu RFID. Perusahaan ngalih ka gedong Nanguang.
  • Import the first production line in Chengdu.
    2001
    Impor lini produksi munggaran di Chengdu.
  • Enlarge twice of factory scale,import new machinery and annual capacity reach 80 million cards.
    2007
    Gedekeun dua kali skala pabrik, ngimpor mesin énggal sareng kapasitas taunan ngahontal 80 juta kartu.
  • Bought office in center of city: 5A CBD - Dongfang plaza.
    2009
    Meuli kantor di tengah kota: 5A CBD - plaza Dongfang.
  • Move to self-build workshop:MIND technology park,20000 square meter factory with ISO certification.
    2013
    Pindah ka bengkel ngawangun diri: taman téknologi MIND, pabrik 20000 méter pasagi kalayan sertifikasi ISO.
  • Focus on developing international business, MIND products are exported to more than 50 countries and regions around the world.
    2015
    Fokus kana ngembangkeun bisnis internasional, produk MIND diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah di sakumna dunya.
  • Introduce automatic rfid label composite production line,build MIND testing lab with full set of equipment including Voyantic Tagformance pro RFID machinery.
    2016
    Ngenalkeun garis produksi komposit rfid label otomatis, ngawangun lab pangujian MIND kalayan set peralatan anu lengkep kaasup mesin Voyantic Tagformance pro RFID.
  • MIND together with China Mobile, Huawei and Sichuan IOT, has set up NB IOT application committee to build an ecological chain for the development of Sichuan IOT.
    2017
    MIND babarengan sareng China Mobile, Huawei sareng Sichuan IOT, parantos netepkeun panitia aplikasi NB IOT pikeun ngawangun ranté ékologis pikeun pamekaran Sichuan IOT.
  • Invest and establish Chengdu MIND Zhongsha Technology Co.,focus on IOT products R & D and production.
    2018
    Investasi sareng ngadegkeun Chengdu MIND Zhongsha Technology Co., fokus kana produk IOT R&D sareng produksi.
  • Become the 1st SKA in Southwest of Alibaba, participate in 5 international expo in France/USA/Dubai/Singarpore/India.
    2019
    Janten SKA ka 1 di Kulon Kidul Alibaba, ilubiung dina 5 pameran internasional di Perancis / USA / Dubai / Singarpore / India.
  • Invest the first market-oriented Germany Muehlbauer TAL15000 rfid inlay packaging production line in the west of China.
    2020
    Investasi heula pasar anu berorientasi di pasar Jerman Muehlbauer TAL15000 lini produksi kemasan inlay di kulon Cina.