Kasus

  • Warehouse management

    Manajemén gudang

    Téknologi RFID parantos nyandak parobahan anu saé pikeun manajemén gudang. Kusabab gancang maca / nyeratna gancang, rentang bacaan panjang, kapasitas panyimpenan ageung sareng mindahkeun data anu aman, éta parantos dibaca ...
    Maca deui
  • Sucessful case of MIND rfid ID cards

    Kasus suksés tina KTP KTP rfid MIND

    Kartu ID RFID umumna nganggo bahan PVC, tapi ogé tiasa nganggo bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna, sapertos PC, bahan PETG numutkeun sarat konsumén. PIKIRAN tiasa preprin ...
    Maca deui
  • smart ic bank card case

    kasus kartu ic ic pinter

    Kartu bank dibagi kana kartu stripe magnét sareng kartu Smart IC kalebet kartu chip IC kontak sareng kartu RFID ogé urang nyauran kartu ic contactless. Kartu bank Smart IC ngarujuk kana kartu nganggo ic chip a ...
    Maca deui
  • RFID Library system

    Sistem Perpustakaan RFID

    Dumasar kana tingkat otomatisasi sistem Perpustakaan RFID, genah, kapasitas ageung sareng sajabana, éta parantos nyebar dina sababaraha nagara. Jalma-jalma tiasa nginjeum sareng mulang buku kalayan gampang. Éta tiasa dimodernisasi li ...
    Maca deui
  • RFID Gateways and Portal applications keep track o

    Aplikasi RFID Gateways sareng Portal ngalacak o

    Aplikasi RFID Gateways sareng Portal ngalacak barang-barang dina perjalanan, lokasina di situs atanapi mariksa gerakanana di sakuriling gedong. Pamaca RFID, kalayan anténeu anu pas dipasang dina panto ...
    Maca deui
  • RFID for Warranty

    RFID pikeun Garanti

    RFID pikeun Garansi, Balik & Perbaikan ngalacak barang-barang anu dibalikkeun dina garansi atanapi anu peryogi ngalayanan atanapi diuji / kalibrasi tiasa janten tantangan. Pastikeun cék anu leres sareng padamelanana ...
    Maca deui
  • Kartu goresan PVC

    Ieu mangrupikeun proyék pamaréntah yén kartu na nyaéta pikeun pangguna pikeun nganggo nomer séri sareng pincode pikeun login dina halaman wéb pikeun resgister. Kami hasil menangkeun proyék ieu kalayan kualitas citak anu saé pisan ...
    Maca deui
  • Public Transportation

    Angkutan Umum

    Produk kami seueur dianggo dina sababaraha solusi RFID calakan dina sababaraha bidang transportasi umum, sareng manajemén perpustakaan, idéntifikasi sato, muatan gerbang tol sareng sajabana ...
    Maca deui
  • Kasus NFC kasus Honda

    Solusi NFC: MIND nandatanganan kamitraan strategi sareng HONDA dina 2017. Ku ngagunakeun Kartu NFC MIND (Near Field Communications), palanggan ngan saukur ngetok ponsel NFC anu diaktipkeun ngalawan kartu anu tiasa ...
    Maca deui
  • Magnetic member card and holder

    Kartu anggota magnét sareng wadah

    oject nyaéta pikeun palanggan dibuka kota kadaharan asakan Jepang anyar peryogi produk pinuh ku kaanggotaan, aranjeunna hoyong nganggo sistem sareng kartu anggota kanggo dikonsumsi, muat ulang artos, ngembangkeun g ...
    Maca deui
  • Logistics management

    Manajemén logistik

    Téknologi RFID nyababkeun parobahan anu hébat pikeun bidang panyimpenan sareng logistik. Kusabab gancang maca / nyeratna gancang, kisaran bacaan panjang, kapasitas panyimpenan ageung sareng mindahkeun data aman, éta ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Hilton Marriott Hotel keycard solution

    Solusi keycard Hilton Marriott Hotel

    Kartu kamar tamu RFID Hotel VING / SALTO / BETECH / ADEL Di masarakat modéren, kartu RFID beuki populér di sistem konci kamar tamu hotél. Salaku salah sahiji produk utama dina MIND RFID, MIND's RFID Hotel ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2