Profésional ngajamin kualitas, pangembangan kalungguhan jasa.

Kartu ic chip ic

Pedaran pondok:

Kartu IC kontak mangrupikeun singketan tina kartu sirkuit terintegrasi. Éta mangrupikeun kartu palastik anu dilebetkeun ku chip sirkuit terintegrasi. Bentuk sareng ukuran na saluyu sareng standar internasional (ISO / IEC 7816, GB / t16649). Salaku tambahan, éta nganggo microprocessor, ROM komo mémori non-volatil. Kartu IC kalayan CPU mangrupikeun kartu pinter asli.

Aya tilu jinis kartu IC kontak: kartu mémori atanapi kartu mémori; kartu pinter sareng CPU; kartu super pinter sareng monitor, keyboard sareng CPU. Éta ngagaduhan kaunggulan kapasitas neundeun ageung, kaamanan anu kuat sareng gampang dibawa.

Pikiran nyayogikeun sagala jinis kartu chip Ic kontak kalebet kartu chip ic ic kontak 4428, kartu chip ic ic 4444, kartu chip ic ic contact sareng sababaraha kartu CPU anu kaamanan EAL5 tinggi, EAL 5+, EAL 6, EAL 6+ kalayan 80KB atanapi Ukuran 128KB EEPROM.


Detil Produk

Tanda Produk

Dina kasus kartu chip IC tipe kontak, hiji rongga digiling kana kartu plastik konvensional teras chip anu saluyu dilebetkeun ku perekat. Jang ngalampahkeun ieu, kartu plastik kedah saluyu sareng standar ISO ISO-7816 sareng gaduh ketebalan minimum 0.8mm atanapi 800μ. Chip mémori saderhana atanapi chip prosesor kriptografi pikeun aplikasi anu aman tiasa dianggo.

Parameter produk

Bahan PVC / ABS / PET / Kertas (Glossy / Matte / Frosted)
Ukuranna CR80 85.5 * 54mm salaku kartu kiridit
Chip Sadia Hubungi ic chip (Tingali tabel chip di handap pikeun modél chip khusus)
Jalur magnét (opsional) Loco 300oe, Loco 650oe, Hico 2750oe, Hico 4000oe
2 Ttrcks atanapi 3 lagu
Garis magnét hideung / Pérak / Coklat / Emas
Nyetak Heidelberg percetakan offset / Pantone percetakan warna / Percetakan layar: 100% cocog sareng pelanggan anu diperyogikeun warna atanapi sampel
Beungeut Herang, Matt, glitter, logam, laswer, atanapi ku overlay pikeun printer termal atanapi ku lacquer khusus pikeun Epson inkjet printer
Barkod: 13 barkod, 128 barcode, 39 barkod, QR barkod, jsb.
Angka nomer atanapi hurup dina warna pérak atanapi emas
Percetakan logam dina latar tukang emas atanapi pérak
Panel tandatangan / Panel goresan
Angka ukiran laser
Stamping foil emas / siver
UV percetakan tempat
Kantong liang buleud atanapi lonjong
Percetakan kaamanan: Hologram, OVI ngamankeun percetakan, Braille, Fluorescent anti-counter feiting, Micro text percetakan
Rincian bungkus 200 lembar kana kotak bodas, teras 15 kotak kana karton atanapi custom sakumaha paménta
MOQ 500 pcs
Waktos produksi 7 dinten kirang ti 100.000 pcs
Syarat pamayaran Umumna ku T / T, L / C, West-Union atanapi Paypal

Kami ngagaduhan tipeu chip sareng pemasok ieu dina kisaran kami, sareng anu sanés. Kombinasi sareng kartu hibrida ogé dimungkinkeun

Infineon Atmel EM Mikroelektronika FUDAN MICRO
Cryptocontroller Kaamanan Infineon Atmel CryptoMemory IC EM Sato & IC aksés IDENTIFIKASI JEUNG ELINGAN
SLE78CFX Series - 8 - 12 KByte AT88SC0204C - 256 bait EM4200 - 128 Bit FM4428 - 8Kbits
AT88SC0404C - 512 bait EM4205 / 4305 - 512 Bit FM4442 - 2Kbits
Infineon Datacarrier IC AT88SC0808C - 1 KByte EM4450 - 1KBit
SLE 5532 / SLE 5542 - 256 Bait AT88SC3216C - 4 KByte
SLE 4432 / SLE 4442 - 256 Bait AT88SC12816C - 16 KByte EM Microelectronic - MARIN SA
SLE 4428 / SLE 5528 - 1K Byte AT88SC25616C - 32 KByte EMTG97 - 3G - 97KB
Infineon Telecom IC Atmel Serial EEPROM IC
SLE 4436 - 221 saeutik AT24C02 - 256 Bait
SLE 5536 - 237 saeutik AT24C04 - 512 bait
SLE 6636 - 237 saeutik AT24C16 - 2 KByte
SLE 7736 - 237 saeutik AT24C64 - 8 KByte
AT24C128 - 16 KByte
AT24C256 - 32 KByte

Ukuran karton

Jumlah Ukuran karton Beurat (KG) volume (cbm)
1000 27 * 23.5 * 13.5cm 6.5 0,009
2000 32.5 * 21 * 21.5cm 13 0,015
3000 51 * 21.5 * 19.8cm 19.5 0,02
5000 48 * 21.5 * 30cm 33 0,03

 

kontak ic chip kartu
QTY. (Pcs) kalayan énkode tanpa encoding
≤10,000 7 dinten 7 dinten
20.000-50.000 8 dinten 7 dinten
60,000-80,000 8 dinten 8 dinten
90.000-120,000 9 dinten 8 dinten
130.000-200,000 11 dinten 8 dinten
210,000-300,000 12-15 poé 9-10 dinten
packaging process2 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami