Profésional ngajamin kualitas, pangembangan kalungguhan jasa.

Kustomisasi konci hotél énténg anu sanés

Pedaran pondok:

MIND gaduh langkung ti 15 téknisi sareng kami ngaluarkeun sababaraha konci kartu konci hotél RFID kalebet mifare 1k chip, chip ultralght v1, chip Tic77 temic, chip HID sareng tk4100chip, kartu konci hotél RFID ieu tiasa dianggo pikeun Ving, Betech, Onity, Salto, Suretech, Xeeder, Orbita, Tecage, Adel, Hune, Beline , Level, Digi, Hlg, Duluns, Bonmin, Donwin, Hotek, Syron, Ratco, Tengo jsb.

Di sagigireun éta, urang tiasa ngadamel Saflok, KABA , MIWA , VCC , LLco , Onity 1k, Onity SRI512 , Securelock, Securelox , Salto Ultralight C, Hafele TI2048 kartu konci ogé.

Panyayogikeun kartu konci hotél ampir 12juta bulanan sareng konsumén kami kalebet: Marriott, Sheraton, Hiton, Hyatt, IHG, Radisson, Liburan panginepan, Opat musim, Wyndham, Super 8, Novotel jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Mind ngalayanan langkung 500 hotél di panjuru dunya dumasar kana dua kanyataan, nyaéta pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna sareng ngajaga jasa anu pangsaéna.
MIND taunan ngahasilkeun langkung ti 100 juta kartu konci hotél sareng ngadistribusikaeun kana langkung ti 100 nagara di dunya.
Kami ngaladénan merek kelas dunya sapertos Hilton, Marriott, sareng plaza Crown, Sherton, Holiday Inn, Fourseason, IBIS dll.

pdd1

1605492727(1)

Parameter produk

Jenis kartu konci Kartu konci hotél RFID
Kartu konci hotél RFID anu disandikeun pikeun kaseueuran sistem pangonci hotél RFID
Bahan Gree PVC, 100% PVC anyar
Nyetak Heidelberg percetakan offset / Pantone percetakan layar:
 100% cocog palanggan diperyogikeun warna atanapi sampel
Pangrojong téknik Kami nyayogikeun jasa encoding chip pikeun duanana stripe magnét sareng kartu konci hotél chip RFID
Rakan Hotel: Hotel paling terkenal di dunya sapertos: Hilton, Marriott,
Plaza mahkota, Sheraton, Holiday Inn, Opat musim, Ibis jsb.
Karajinan Gloss / Varnish / UV / Spot UV / Glittering / Gold atanapi silver foil stamping
Waktos produksi normal7-10 dinten kanggo kuantitas 1-50,000 pcs pikeun kartu enkoding atanapi no-encoding
Rincian Packing 200 pcs shrinkwrap pack atanapi 200 pcs pp pp pack pack, teras lebetkeun kana hiji kotak bodas
kalayan kotak bergelombang kuat di luar atanapi sakumaha sarat konsumén.
Waktos pangiriman 3-5 dinten damel ku express (DHL, TNT, Fedex, UPS dll)
Muatan Sampel Kami tiasa nawiskeun sampel gratis anu aya dina stok, tapi angkutan barang kedah dibayar ku anjeun.
Pamayaran Kami nampi T / T, Paypal, Escrow, Western Union, jaminan perdagangan jsb.

Desain sareng dukungan Technic

1. Desain: Boh kirimkeun kami file desain vetor atanapi pasihan mikir / ideu, PIKIR gaduh 15 tim desainer, tiasa ngarancang koper pikeun anjeun sareng gratis
2. Technic: Kanggo merek anyar kartu konci, Mind ngagaduhan tim téknisi anu kuat, kanggo mana waé kartu konci hotél énggal, ngan ngahubungi kami kalayan sarat anjeun. Tim téknik kami tiasa nyandikeun kartu pikeun anjeun.

pddd
Kartu konci hotél RFID  Waktos pangiriman
QTY. (Pcs) kalayan énkode tanpa encoding
≤10,000 7 dinten 7 dinten
20.000-50.000 8 dinten 7 dinten
60,000-80,000 8 dinten 8 dinten
90.000-120,000 9 dinten 8 dinten
130.000-200,000 11 dinten 8 dinten
210,000-300,000 12-15 poé 9-10 dinten

Rakan urang

Our Partners

Ukuran karton

Jumlah Ukuran karton Beurat (KG) volume (cbm)
1000 27 * 23.5 * 13.5cm 6.5 0,009
2000 32.5 * 21 * 21.5cm 13 0,015
3000 51 * 21.5 * 19.8cm 19.5 0,02
5000 48 * 21.5 * 30cm 33 0,03
packaging process2 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami