Profésional ngajamin kualitas, pangembangan kalungguhan jasa.

Kartu belang magnét

Pedaran pondok:

Kartu jalur Magnetic Mind nuturkeun standar internasional ISO 7816. Jalur na ngandung tilu lagu atanapi 2 jalur, éta tiasa warna hideung / kulawu / emas / pérak. Éta tiasa dirékam nganggo karakter alfanumérik.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk

Mind Stripe Card Magnetic sayogi dina versi di handap ieu:
1. HiCo (Coercivity Tinggi) 2750oe
2. HiCo (Tinggi Coercivity) 4000oe
3. LoCo (Low Coercivity) 300oe atanapi 650oe
Mind Stripe Magnetic Card wilujeng sumping percetakan khusus sareng kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

Kami tiasa nempatkeun chip RFF LF / HF / UHF di jero sareng kami ogé tiasa ngepak SLE4442 / 4428 dina payun sareng kartu stripe magnét dina tonggong pikeun ngajantenkeun salaku kartu pinter tapi dina finish nano-coating.

PVC cards (1)

Méja paraméter

Bahan PVC / ABS / PET / Kertas (Glossy / Matte / Frosted)
Ukuranna CR80 85.5 * 54mm salaku kartu kiridit
Kandel 0.76mm
Jalur magnét Loco 300oe, Loco 650oe, Hico 2750oe, Hico 4000oe
2 Ttrcks atanapi 3 lagu
Garis magnét hideung / Pérak / Coklat / Emas
Chip Sadia Chip IC ngahubungi: 5542/5528/4428/4442 / 24C02 / 24C64
Chip IC anu teu kontak: MFS50 / MFS70 / MFS20 / MF Desfire ev1 / MF Desfire ev2 / F08 / FM S70
Nyetak Heidelberg percetakan offset / Pantone percetakan warna / Percetakan layar: 100% cocog sareng pelanggan anu diperyogikeun warna atanapi sampel
Beungeut Herang, Matt, glitter, logam, laswer, atanapi ku overlay pikeun printer termal atanapi ku lacquer khusus pikeun Epson inkjet printer
Barkod: 13 barkod, 128 barcode, 39 barkod, QR barkod, jsb.
Angka nomer atanapi hurup dina warna pérak atanapi emas
Percetakan logam dina latar tukang emas atanapi pérak
Panel tandatangan / Panel goresan
Angka ukiran laser
Stamping foil emas / siver
UV percetakan tempat
Kantong liang buleud atanapi lonjong
Percetakan kaamanan: Hologram, OVI ngamankeun percetakan, Braille, Fluorescent anti-counter feiting, Micro text percetakan
Pangiriman Ku Express, Ngaliwatan laut atanapi hawa
Rincian bungkus 200 lembar kana kotak bodas, teras 15 kotak kana karton atanapi custom sakumaha paménta
MOQ 500 pcs
Waktos produksi 7 dinten kirang ti 100.000 pcs
Syarat pamayaran Umumna ku T / T, L / C, West-Union atanapi Paypal

Ukuran karton

Jumlah Ukuran karton Beurat (KG) volume (cbm)
1000 27 * 23.5 * 13.5cm 6.5 0,009
2000 32.5 * 21 * 21.5cm 13 0,015
3000 51 * 21.5 * 19.8cm 19.5 0,02
5000 48 * 21.5 * 30cm 33 0,03
packaging process2 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami