Profésional ngajamin kualitas, pangembangan kalungguhan jasa.

Epoxy anti-logam rfid tag

Pedaran pondok:

Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Frékuénsi epoxy anti metal tag ageung didamel tina lem serelek tahan suhu / bahan pelindung logam / résin epoxy tiasa ngégél sareng las ultrasonik. Tag RFID anti-frékuénsi luhur ngagaduhan kualitas sareng kinerja anu saé, sareng cocog pikeun inspeksi alat-alat kabuka-hawa skala gedé, inspeksi skala gedé sareng inspeksi tiang, inspeksi lift ageung sareng sedeng, manajemén palét, skala ageung pembuluh tekanan, silinder silinder liquefier, manajemén alat pabrik, inspeksi garis, inspeksi kualitas sasak logam, inspeksi torowongan, idéntifikasi mesin, pelat lisénsi kendaraan, manajemén kontainer logam, sareng sababaraha pelacak produk listrik listrik sareng produk sanésna.
RFID anti-metal tag (1)

Aplikasi Produk

RFID anti-metal tag (1)

RFID anti-metal tag (1)

Méja paraméter

Bahan Acrylic atanapi ngarobih numutkeun lingkungan
Ukuranna 41,5 * 41.5 * 5,5 mm
Beurat 9,5g
Palayanan data Nomer data sareng Laser tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén
Protokol ISO / IEC 18000-6C & EPC global Kelas 1 Gen 2
frékuénsi operasi 920- 925MHz (CN)
Chip (IC) Impinj / Monza 4QT
Émutan EPC: 128 bit
TID unik: 64 bit
Pamaké: 512 bit
Jarak maca 2m dumasar kana maca anu tetep (permukaan logam)
Jarak maca 1m dumasar kana pamaca genggam R2000 (permukaan logam)
Ingetan Data 10 taun
Suhu operasi -40 ℃ dugi ka + 85 ℃
Suhu neundeun -40 ℃ dugi ka + 85 ℃
Pamasangan ngalereskeun sareng sekrup atanapi perekat 3M
Garansi Sataun
Paking: 80 pcs / box, 15box / CNT (1200 pcs), 11.4KG / CNT atanapi Numutkeun kana pangiriman anu saleresna
Ukuran karton 48 * 21,5 * 18 cm
Aplikasi Alat lacak, manajemén alat médis, lacak instrumen, alat lini produksi, IT / Énergi rutin Inspeksi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami